Stap 6: Oplevering eindproduct

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm biedt een krachtige visuele presentatie die effectieve communicatie mogelijk maakt, door complexe informatie te vereenvoudigen en het merkverhaal op een boeiende manier over te brengen aan de doelgroep. Deze visuele representatie vergroot de merkbekendheid door blijvende indrukken achter te laten en maakt gebruik van bewegend beeld en geluid om de klantbetrokkenheid te verbeteren. Een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm straalt geloofwaardigheid en vertrouwen uit, wat potentiële klanten overtuigt en bestaande klanten behoudt. Bovendien verbetert het de online zichtbaarheid en kan het op verschillende platforms worden gebruikt, waardoor het een waardevolle investering is voor elk bedrijf. Neem vandaag nog contact op met Video Keizer om te ontdekken hoe zij kunnen helpen bij het creëren van een professionele en impactvolle bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm

Inclusief:

Social media pakket (video en/of animatie)

Inclusief:

Vraag meer informatie aan:


Veel gestelde vragen over bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm zet je in om jouw klanten te informeren, loyaliteit op te bouwen en te communiceren met de klant. Vaak is een bedrijfsfilm een presentatie van jouw bedrijf en team. Met de bedrijfsvideo trek je de aandacht van mensen en het is goed inzetbaar voor verschillende marketingdoeleinden.
De kosten van een bedrijfsfilm kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang van het project. Factoren zoals het gebruik van een drone (gear), de aanwezigheid van acteurs en het gebruik van een voice-over spelen hierbij een rol. Aangezien elk bedrijf uniek is, is ook elke bedrijfsfilm uniek. Wat de prijs betreft, kun je verwachten dat deze varieert tussen de €1400 en €5000 euro.
Visuele content trekt onze aandacht omdat we als mensen van nature visueel ingesteld zijn. We zijn nieuwsgierig en leren graag door te kijken naar hoe dingen werken. Een boeiend verhaal neemt ons mee en houdt onze interesse vast. In vergelijking daarmee zijn we minder geduldig als het aankomt op het vasthouden van aandacht door middel van tekst. Tekst vereist dat we verteld krijgen hoe iets eruitziet en wat we ermee kunnen doen, terwijl visuele content direct aanspreekt en ons meeneemt in de beleving.
Wat maakt video zo krachtig? Nou, een video wordt maar liefst 1200 procent vaker gedeeld dan een afbeelding of tekst. Wanneer je video's deelt via sociale media, zorgt dit voor een enorm bereik. Of het nu gaat om een videoboodschap van een voorzitter of directeur, of een klantenreview, video schept vertrouwen op een unieke manier.
Informatie die wordt overgebracht via beeld, geluid én tekst wordt beter onthouden dan wanneer het alleen in tekstvorm wordt gepresenteerd. Met video is het eenvoudiger om niet alleen feitelijke informatie over te brengen, maar ook emoties te wekken. Dit creëert een meer betrokken en persoonlijke merkervaring. Als de juiste video's beschikbaar zijn, kunnen deze effectief worden ingezet in e-mailmarketingcampagnes.
Uit onze ervaring blijkt dat bedrijfsfilms met een duur van 60 tot 120 seconden het meest effectief zijn gebleken. Bovendien geldt vaak dat hoe korter de bedrijfsfilm, hoe beter. Dit komt doordat binnen deze tijdsduur de aandacht van de kijker optimaal kan worden vastgehouden.
Terug naar alle Diensten

Cases waarin gebruik is gemaakt van Bedrijfsfilm

Nijhuis Reiniging

Reinigen, ijsstralen en spuiten

Case bekijken

Gemeente Enschede

Kaveluitgifte Bouwen in de Wijk II

Case bekijken

Trainingstudionl

Promotievideo Trainingsstudionl

Case bekijken

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw visie in beeld te brengen? Wij kijken ernaar uit om met jou te spreken en een op maat gemaakte videoproductie te realiseren.

+316 81 20 97 92    Contact opnemen