Over ons

Of het nu gaat om bedrijven die hun verhaal willen vertellen of om het vastleggen van de mooiste momenten op een bruiloft met een trouwfilm, videoproductie is een kunst die maatwerk vereist. Bij Video Keizer begrijpen we dat elk project uniek is, net als de wensen en behoeften van onze klanten. Onze expertise stelt ons in staat om nauw met jou samen te werken en deze behoeften helder in kaart te brengen.

Met waardevolle inzichten als leidraad, zetten we ons in om een film of animatie te creƫren die perfect aansluit bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om het boeien, informeren of inspireren van kijkers, wij zorgen ervoor dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht.

Elk detail telt in videoproductie, en daarom steken we bij Video Keizer veel zorg in het tot leven brengen van jouw visie. Met oog voor detail en een hoge mate van professionaliteit, streven we ernaar om jouw project tot een succes te maken. Kies voor de kracht van beeld en laat Video Keizer jouw unieke visie met vakmanschap verwezenlijken, of het nu om een bedrijfsfilm of een prachtige trouwfilm gaat.

Neem contact op

Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijk gesprek

Stap 1: Persoonlijk gesprek

Voor een succesvolle videoproductie is het van essentieel belang dat je visie, kernwaarden, concept en imago duidelijk naar voren komen. Door deze belangrijke elementen te benadrukken, stellen we ons in staat om op basis van deze waardevolle informatie een doeltreffend en passend videoproductieconcept voor je te ontwikkelen.

Stap 2: Offerte

Stap 2: Offerte

Na het persoonlijke consult ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Deze offerte verschaft jou duidelijkheid over het doel van het project en geeft een schatting van de benodigde uren voor elk vervolgstadium.

Stap 3: Uitwerking concept

Stap 3: Uitwerking concept

Zodra de offerte is bekrachtigd, gaan wij aan de slag met het uitwerken van een gedetailleerd concept, waarbij we gebruik maken van de verzamelde informatie tijdens de eerste fase. In nauw overleg met jou bepalen we de locaties en planning voor de videoproductie, zodat we kunnen afspreken waar en wanneer we gaan filmen.

Stap 4: De uitvoering

Stap 4: De uitvoering!

Het is nu het moment om over te gaan tot het filmen (of animeren)! Op het afgesproken tijdstip arriveren wij op locatie, na een beknopt overleg vangen wij aan met het opnemen van de beelden. Zodra de opnames zijn voltooid, keren wij terug naar onze studio, waar we de verkregen beeldmaterialen zorgvuldig monteren tot een indrukwekkend eindresultaat.

Stap 5: Het Eerste Concept

Stap 5: Het eerste concept

Nadat wij intensief hebben gewerkt aan de montage, zenden wij jou een voorlopig concept ter beoordeling. Mocht je wijzigingen wensen in de montage, dan bieden wij jou de mogelijkheid om dit geheel vrijblijvend tot twee keer toe aan te passen.

Stap 6: Oplevering eindproduct

Stap 6: Oplevering eindproduct

Indien je volledig tevreden bent met de film, is dat fantastisch nieuws! Wij leveren het eindproduct aan jou volgens jouw specifieke wensen en uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze klanten

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw visie in beeld te brengen? Wij kijken ernaar uit om met jou te spreken en een op maat gemaakte videoproductie te realiseren.

+316 81 20 97 92    Contact opnemen