Stap 6: Oplevering eindproduct

Trouwfilm

Een prachtige herinnering aan jullie speciale dag

Bij een bruiloft draait alles om het creëren van kostbare herinneringen die een leven lang meegaan. Als videograaf voor bruiloften begrijpen we volledig hoe belangrijk het is om elk emotioneel moment, elke glimlach en elke traan van vreugde vast te leggen. Ons team van gepassioneerde professionals staat dan ook klaar om jullie dag tot leven te brengen met een adembenemende trouwfilm die jullie telkens opnieuw kunnen beleven.

Wat onze voorgaande bruidsparen over ons vertellen:

Pakket: Cozy

Lengte trouwfilm: +-3 minuten

Een prachtige highlight video van ongeveer 3 minuten! We nemen ruimschoots van tevoren al jullie wensen door om ervoor te zorgen dat de trouwfilm jullie verhaal en speciale momenten zo mooi mogelijk weergeeft. We vragen altijd vooraf of er specifieke verzoeken zijn voor de trouwfilm, zoals de keuze van muziek, de snelheid van shotwisselingen, eventuele kleurenschema’s, en meer!

Inclusief:

Wij streven ernaar om de trouwfilm binnen 4 weken op te leveren.

Klik hier om informatie aan te vragen


Pakket: Romantic

Lengte trouwfilm: +-10 minuten

Een uitgebreide trouwfilm van jullie bijzondere dag! We zijn aanwezig gedurende de hele dag om alle prachtige momenten vast te leggen. Aangezien elke bruiloft uniek is en elk paar een eigen verhaal heeft, is ook elke trouwfilm anders. We zullen altijd informeren naar jullie specifieke stijl of thema voor de bruiloft, omdat we deze graag integreren in de film. Wat betreft de montage zijn er talloze mogelijkheden, van journalistiek tot geposeerd – bij ons is alles mogelijk!

Inclusief:

Wij streven ernaar om de trouwfilm binnen 4 weken op te leveren.

Klik hier om informatie aan te vragen


Pakket: Fairytale

Duur trouwfilm: +-20 minuten

Inclusief:

Wij streven ernaar om de trouwfilm binnen 8 weken op te leveren.

Klik hier om informatie aan te vragen


Droompakket: Romantic + Fotograaf

Duur trouwfilm: +-10 minuten

Inclusief:

Om jullie droomdag vast te leggen en een prachtige reportage te maken, is onze fotograaf* aanwezig bij alle bijzondere momenten. Van het betoverende moment waarop de bruid en bruidegom zich klaarmaken, tot aan het bruisende feest. De foto’s die worden gemaakt, zorgen ervoor dat de herinneringen aan jullie dag altijd levendig blijven. Elke keer dat jullie door het trouwalbum bladeren, kunnen jullie de dag opnieuw beleven. Wij willen graag jullie wensen bespreken tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*wij werken nauw samen met Elena van der Veen Photography, voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar haar website: https://elenavanderveen.nl/

Oplevering van de foto’s in 4 tot 6 weken. Uiterlijke levertijd van de trouwfilm is 8 weken.


Vraag meer informatie aan


Terug naar alle Diensten

Cases waarin gebruik is gemaakt van Trouwfilm

Marianne & Michiel

Trouwfilm Marianne & Michiel

Case bekijken

Laura & Maiko

Trouwfilm Laura & Maiko

Case bekijken

Esther & Daniël

Trouwfilm Esther & Daniël

Case bekijken

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw visie in beeld te brengen? Wij kijken ernaar uit om met jou te spreken en een op maat gemaakte videoproductie te realiseren.

+316 81 20 97 92    Contact opnemen